Week-end încărcat pentru jandarmii constănțeni

189
Week-end încărcat pentru jandarmii constănțeni - weekend-1475253929.jpg
Aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal din cadrul Ligii I, dintre echipele FC Viitorul Constanța - Astra Giurgiu. Partida se dispută duminică, începând cu ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora des-chiderii porților de acces. De asemenea, suporterii sunt rugați să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimi-tându-se de orice formă de vio-lență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.


Sâmbătă, 1 septembrie, jan-darmii constănțeni vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud 2 Constanța și C.S.H.C. Buzău 2012, eveniment sportiv ce va avea loc la sala Hidrotehnica din municipiul Constanța, cu începere de la ora 14.00. Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenți în zona stadionului de rugby "Flacăra" din Năvodari, unde, începând cu ora 09.30, se va disputa meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și C.S.U.A.V Arad.


În aceeași zi, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică și la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Sport Cernavodă și Astra II Giurgiu, eveniment sportiv ce va avea loc începând cu ora 15.00 pe stadionul "Tineretului" din Cernavodă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.357 secunde