Week-end dificil pentru jandarmi. Sunt anunțate proteste la Prefectură

295
1

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU "Dobrogea" și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


În perioada 24-25 februarie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanța, unde vor avea loc opt partide de fotbal în sală, în cadrul competiției sportive Trofeul Telegraf.


Sâmbătă, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătorii tradiționale "Dragobete", pe faleza Cazinoului din municipiul Constanța, începând cu ora 13.30, precum și în fața Casei de Cultură din municipiul Mangalia, începând cu ora 17.00.


Duminică, jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanța și C.S.Cuza Sport Brăila, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17.00. Totodată, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la adunările publice de protest ce vor avea loc în zona Prefecturii Constanța.


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", vă sfătuiesc reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 


Comentează știrea

Mine
24 februarie 2018
Proteste

Un fas de articol..dar mobilizator pt cei care nu gandesc..am vazut cati au iesit..un singur lucru e clar:lumea s a desteptat.ca o paranteza la alegeri ati fost cu penalii in gura si s a vazut rezultatul;de ce nu vreti voi sa scrieti despre oras si sa lasati gastile sa se injure singure?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3544 secunde