Vreți să plecați la drum? Iată care este situația pe Autostrada Soarelui

761
Vreți să plecați la drum? Iată care este situația pe Autostrada Soarelui - secirculaautostrada-1581062602.jpg

Articole de la același autor

Odată cu deschiderea circulației rutiere pe sectorul de autostradă Drajna Nouă (județul Călărași) – Fetești (județul Ialomița), km 104+000 – km 144+980, A2, București – Constanța este deschisă circulației pe întreaga lungime pentru toate categoriile de autovehicule.

"Reamintim că din cauza codurilor roșii și portocalii de vreme rea și a ninsorii si a viscolului puternic ce a redus vizibilitatea sub 50 m, s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2, București - Constanța. Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că Direcțiile Regionale de Dumuri și Poduri sunt mobilizate și toate utilajele vor acționa acolo unde se impune", precizează reprezentanții Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Andreea PERHAIȚĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3781 secunde