Vreți să mergeți la mare de 1 Mai? Iată ce a decis CNAIR cu Autostrada Soarelui

454
Vreți să mergeți la mare de 1 Mai? Iată ce a decis CNAIR cu Autostrada Soarelui - picture096-1556133248.jpg

Articole recomandate

Lucrările de întreținere la Autostrada Soarelui (A2) vor fi întrerupte la miezul nopții și vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parțial restricțiile de șantier, iar circulația se va desfășura pe ambele sensuri de mers, a anunțat, miercuri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"La ora actuala pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreținere curentă pentru a permite desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță pe perioada Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai. Lucrările vor fi întrerupte în aceasta noapte de la ora 24:00 și vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioada în care vor fi ridicate parțial restricțiile de șantier, iar circulația se va desfășura pe ambele sensuri de mers, spre și dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu și Drajna", se arată într-un comunicat al companiei de drumuri, preluat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe un sector de 6 kilometri se vor menține însă restricții de viteza (80 km/h) cuprins între cele două noduri rutiere menționate.

"Pe sectorul de drum în cauza reparațiile s-au desfășurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje și muncitori proprii. Precizăm că operatorul economic este responsabil de respectarea legislației privind echipamentul și conduita muncitorilor în șantier", spun reprezentanții CNAIR.

De asemenea, pe sectorul de beton al A2, cuprins între București și Fundulea, au fost efectuate lucrări de "plombare" pentru menținerea viabilității drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparații capitale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9749 secunde