Vrei să fii scafandru? Are loc selecția pentru admiterea la cursul de inițiere!

de Cuget Liber Vineri, 06 Septembrie 2019 223
Centrul de Scafandri Constanța, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României, organizează, în perioada 9 septembrie - 13 septembrie, selecția pentru admiterea la cursul de inițiere scafandru, planificat a se desfășura, în perioada 30 septembrie - 22 noiembrie, la Constanța.


Selecția cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală și teste de hiperbarism (barofuncție și toleranță la oxigen). La curs se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care sunt absolvenți de liceu și își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.


La finalul cursului, absolvenții vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educației Naționale și cel al Ministerului Muncii și Justiției Sociale, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în țările Uniunii Europene.
Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituției (www.centruldescafandri.ro) în secțiunea Cursuri.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei