Vrei să devii polițist la Transporturi? Poți ocupa unul dintre cele 71 de locuri

530
Vrei să devii polițist la Transporturi? Poți ocupa  unul dintre  cele 71 de locuri - vreisadevii-1475599360.jpg
În cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția de Poliție Transporturi au fost scoase 71 de locuri de agenți la serviciile regionale de poliție transporturi, prin încadrare directă.

"Acum ai posibilitatea de a ocupa unul dintre cele 71 de locuri scoase la concurs la Inspectoratul General al Poliției Române. Te așteptăm să te înscrii și-ți dorim mult succes!", este mesajul cu care oamenii legii te îndeamnă să devii unul de-al lor.

Un polițist de la Transporturi are misiunea de a veghea ca viața, integritatea și bunurile persoanelor să fie în siguranță pe perioada cât se află în gări, în trenuri și în aeroporturi, dar și în porturi, nave și ambarcațiuni. El asigură ordinea și siguranță publică în stațiile de cale ferată, în trenurile de persoane și în aeroporturi, previne și combate braconajul piscicol și furturile din obiectivele economice, furturile din vagoane și de la bordul navelor.

Dacă te simți pregătit pentru desfășurarea unor astfel de misiuni, te poți înscrie pentru unul dintre posturile scoase la concurs.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7636 secunde