Volkswagen Transporter furat din Italia, descoperit în Constanța

124
1
Volkswagen Transporter furat din Italia, descoperit în Constanța - furt-1382085031.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat alături de polițiștii constănțeni, în baza unei informații, pentru oprirea în trafic a unui Volkswagen Transporter, cu număr de înmatriculare bulgăresc, care figura în baza de date ca fiind furat din Italia. Autoturismul era condus în municipiul Constanța de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, fiind evaluat la aproximativ 1.500 euro. 

Șoferul, domiciliat pe raza județului Constanța, le-a declarat polițiștilor că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român în schimbul sumei de 500 euro și nu a cunoscut faptul că acesta este furat.

Polițiștii de frontieră au ridicat autoturismul în vederea indisponibilizării la sediul Gărzii de Coastă, întocmindu-i tânărului dosar penal pentru complicitate la furt.

Comentează știrea

viva
18 octombrie 2013
sms

Incarca-ti cartela telefonului mobil gratuit, luna de luna, sau retrage-ti banii acumulati direct in contul tau bancar . Cum este posibil acest lucru ? Cu ajutorul noului serviciu GRATUIT de publicitate prin SMS, primesti informatii despre cele mai noi evenimente, oferte si promotii, din localitatea in care locuiesti, direct pe telefonul tau mobil, si in acelasi timp esti si platit pentru asta ! Profita si tu de aceasta oportunitate unica de la noi in tara, si alatura-te comunitatii viva pentru a-ti asigura un venit in plus. Totodata vei fi la curent cu cele mai noi evenimentele, oferte si promotii, din localitatea in care locuiesti. AFLA MAI MULTE : ==> http://bit.ly/1aSrviH

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Ford cu ITP fals, găsit la Ostrov
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Autobuz RATC, furat de un fost angajat
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru deținere de arme albe
Marţi, 15 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : AUTOBUZ RATC FURAT DE UN FOST ANGAJAT
Pagina a fost generata in 0.3546 secunde