Viteza în curbă face victime! Coliziune în lanț pe DN7

177
Viteza în curbă face victime! Coliziune în lanț pe DN7 - ddd-1578987976.jpg

Articole recomandate

Patru persoane au fost rănite, marți, într-un accident rutier produs pe DN7, între Tălmaciu și Boița, în care au fost implicate un TIR, un autocar și un autoturism, relatează Agerpres. Potrivit ISU Sibiu, la fața locului se află două echipaje SMURD, autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare și s-a intervenit pentru descarcerarea șoferului autocarului, care este conștient.

Șoferul autocarului a fost descarcerat de echipajul de pompieri și a fost transportat la UPU Sibiu cu fractură deschisă membre inferioare, a informat ISU Sibiu. Sursa citată a precizat că bărbatul are aproximativ 40 ani și este conștient.

De asemenea, dintre cele patru persoane care au primit îngrijiri medicale, trei au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple, prezentând diverse traumatisme.

ISU Sibiu a mai precizat că un număr de 41 de persoane din autocarul implicat in accident au fost evaluate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acestea au fost preluate de alt autocar, continuându-și drumul.

IPJ Sibiu a informat că, din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca a lovit un autocar condus tot spre Sibiu, în care se aflau 40 de pasageri și trei șoferi.

Traficul în zonă este blocat.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4056 secunde