Viteza i-a dus în copac! Accident soldat cu trei răniți

202
Viteza i-a dus în copac! Accident soldat cu trei răniți - ddd-1579854353.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au ajuns, vineri, la UPU SMURD Târgu Mureș, dintre care două în stare gravă, iar circulația rutieră pe DN 15 în Defileul Toplița-Deda a fost restricționată, în urma unui accident rutier care s-a petrecut, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, potrivit Agerpres.

"Astăzi, în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, în afara localității Răstolița. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că o femeie, de 42 de ani, din localitatea Reghin, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Reghin - Toplița, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, iar ulterior a intrat într-un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a altor două pasagere, de 16, respectiv 12 ani, aflate în autoturismul condus de aceasta, toate urmând a fi transportate la UPU Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș a anunțat că accidentul rutier s-a produs la intrarea în localitatea Răstolița dinspre Deda, iar la fața locului intervin pompierii de la punctul de lucru Deda, un echipaj al SAJ Reghin și elicopterul SMURD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Bărbat accidentat mortal pe carosabil
Marţi, 21 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : A intrat în coliziune cu un copac
Pagina a fost generata in 0.3622 secunde