Violențele continuă în Afganistan. Trei oameni au fost decapitați în estul țării

154
Violențele continuă în Afganistan. Trei oameni au fost decapitați în estul țării - 27e26fc71d0f09b09370bfb8a4a29749-1530443865.jpg
Atacatori înarmați neidentificați au decapitat sâmbătă trei bărbați și au incendiat o școală pentru băieți din provincia Nangarhar în estul Afganistanului, un atac pentru care autoritățile au acuzat militanți ai Statului Islamic, relatează Reuters, preluată de agerpres. 


"Au decapitat brutal trei îngrijitori și au dat foc la clădirea școlii", a afirmat purtătorul de cuvânt al Departamentului Educației, Mohammad Asif Shinwari, adăugând că birourile administrative și biblioteca școlii au ars complet.

Până acum niciun grup nu a revendicat atacul, care vine după ce luna trecută Statul Islamic a avertizat că va ataca școli din Nangarhar, la granița cu Pakistanul, unde militanții și-au instalat bastionul.

Guvernatorul provinciei a acuzat într-un comunicat Statul Islamic pentru acest atac. Gruparea jihadistă a comic o serie de atacuri brutale în provincie și în alte zone, decapitând deseori victime, pe care le acuză de cooperare cu guvernul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2564 secunde