Violată de colegul de muncă

843
1
Violată de colegul de muncă - violatadecoleguldemunca-1437500724.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 38 de ani a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva zile. Aceasta a fost violată chiar de un individ cu care lucra. Nenorocirea s-a petrecut la o fermă din localitatea Topraisar, unde atât victima, cât și agresorul sunt îngrijitori de animale. 


În noaptea de joi spre vineri, femeia a alertat autoritățile și a reclamat că a fost abuzată sexual. Victima le-a povestit anchetatorilor că se afla în camera ei, iar la un moment dat, colegul său a dat năvală peste ea. Acesta a forțat-o să întrețină relații sexuale, iar apoi a fugit. Polițiștii au demarat imediat o anchetă și l-au identificat pe autor. Oamenii legii au încercat să dea de urma lui, dar este de negăsit. Victima a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde a fost supusă unei expertize. În urma examinării, legiștii ar fi confirmat violul. Polițiștii constăn-țeni demarează cercetări pentru a da de urma autorului și pentru tragerea lui la răspundere.


Comentează știrea

Remus
22 iulie 2015
Nu e nimic

La ce bun sa-l mai caute,ca oricum or sa-l lase in liberatate....Omul doar a violat,nu a strigat si lozinci impotriva regimului mafiot din Romania,nu a facut nici un fel de politica,nu s-a uitat la Antena 3 caci precis era un tip doar la nivel de manele. Adica,nu este un periicol social,la fel cum nu sunt periculosi nici talharii. Daca era ca Dr. Mencinicopschi da,era alta treaba,trebuia neaparat bagat la zdup pe loc,pentru ani multi, fara sa fi violat pe nimeni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6183 secunde