Viol la Caracal: Militarul de la Deveselu și ceilalți trei suspecți au fost reținuți

388
1
Viol la Caracal: Militarul de la Deveselu și ceilalți trei suspecți au fost reținuți - viol1-1438780366.jpg

Articole recomandate

Rețineri în cazul violului de la Caracal. Cei patru agresori, printre care se află și militarul de la baza militară NATO de la Deveselu, au fost reținuți de procurorii Parchetului Militar București, care cer arestarea lor preventivă.


Procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au dispus, marți, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Răzvan Ionuț Negreț, soldat la o unitate militară din județul Dolj, Ionuț Valentin Ionescu, Florin Codruț Ionescu și Marian Alexandru Feleșco, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, potrivit unui comunicat al Parchetului instanței supreme.

Totodată, procurorii au dispus reținerea celor patru inculpați, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 14 spre 15 iunie, pe un câmp din apropierea municipiului Caracal, inculpații, prin constrângerea victimei R.V., au întreținut cu aceasta raporturi sexuale.

La Parchetul Militar s-au aflatși părinții fetei care au afirmat că cei patru bărbați nu au remușcări pentru ce au făcut și nici măcar nu și-au cerut scuze.

"Nu mi-am imaginat niciodată că o să fiu violată de patru bărbați fix în ziua în care împlinesc 18 ani. Vreau să se facă dreptate, iar ei să ajungă acolo unde trebuie, la închisoare", a povestit, pentru Realitatea TV, tânăra de 18 ani, din Rusănești-Olt, care a fost violată de patru bărbați, chiar în ziua majoratului său.

Până acum, cei patru suspecți erau cercetați în libertate, iar unul dintre agresori este militar în cadrul unității NATO de la Deveselu.

La finele lunii iulie, Inspecția Judiciară a fost sesizată în cazul fetei care a fost violată de patru bărbați.Tânăra a fost și amenințată de cei patru, a precizat mama victimei, în direct, la Realitatea TV.





Comentează știrea

MIRELA
31 august 2015
colaborare

Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Violată de colegul de muncă
Pagina a fost generata in 0.4704 secunde