Vigilența jandarmilor, pusă la încercare. Alcool în sticle de suc pentru cei din carantină

474

Articole de la același autor

Prietenii și rudele care aduc produse alimentare persoanelor carantinate din centrele din județul Constanța - Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol și hotelul "Flora" din Mamaia - sunt atenționați de jandarmi că pachetele sunt verificate strict. Doi tineri s-au ales deja cu dosare penale, în ultimele zile, după ce au pus la încercare vigilența militarilor și au încercat să introducă alcool în centrele de carantinare.

Primul caz a avut loc duminică, la centrul de carantinare din Techirghiol. Un tânăr de 31 de ani i-a adus un colet fratelui său, în care erau mai multe obiecte de îmbrăcăminte și alimente.

"Printre acestea, temerarul a încercat să îi trimită fratelui său și două cutii de suc, ce conțineau vin. Curajoasa încercare i-a adus un prejudiciu de 1.500 de lei, sub forma unei amenzi contravenționale", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

A doua zi, aceeași metodă, alt centru de carantinare, de data aceasta cel de la hotel "Flora" din stațiunea Mamaia.

"A venit rândul jandarmilor de la centrul de carantinare din stațiunea Mamaia să fie puși la încercare. Un tânăr de 25 de ani i-a adus unui prieten aflat în izolare instituționalizată un pachet cu produse alimentare ce conținea printre altele și PET-uri cu băuturi răcoritoare. Spre nenorocul acestuia, bidonul din care produsul original a fost înlocuit cu vin nu a reușit să treacă de jandarmi, iar drept urmare, acum trebuie să achite și o amendă", au arătat militarii.

"Informăm că produsele alimentare sau diferite bunuri aduse persoanelor aflate în carantină sunt verificate de jandarmi. Este interzisă introducerea băuturilor alcoolice, a armelor, a substanțelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea măsurilor atrage sancțiuni contravenționale sau penale, după caz", au precizat reprezentanții IJJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4255 secunde