Video VIDEO. Urmărire cu focuri de armă la Constanța. Un bărbat fără carnet, eliberat recent din închisoare, a făcut ravagii

19923
VIDEO. Urmărire cu focuri de armă la Constanța. Un bărbat fără carnet, eliberat recent din închisoare, a făcut ravagii - 55526843333813610604706787845183-1552647419.jpg

Articole recomandate

Un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție a vrut să oprească o mașină pentru un control de rutină, dar șoferul nu s-a supus semnelor agenților de ciruclație. Ba mai mult, a apăsat cu putere pedala de accelarație și dus a fost. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă gloanțe în aer pentru a-l determina pe tânărul de la volan să tragă pe dreapta.


Totul s-a întâmplat în jurul orei 9.30, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portiței. 


Din primele informații, șoferul nu avea carnet de conducere.


Ce spune Poliția


În data de 15 martie, în jurul orei 9.30, patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portitei un autoturism, care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire si a incercat sa fuga.


În timp ce conducea cu viteză, pe strada Rasuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate. 


Ajungând pe strada Izvor, conducatorul autoturismului a oprit si a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungand in dreptul unui imobil, a incercat sa intre in curtea casei, moment in care, pentru ca nu a răspuns la somatiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime.


Pe numele bărbatului în varsta de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală. În cauza se efectuează cercetări cu autorul in stare de reținere.


Pe numele bărbatului in varsta de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penala. In cauza se efectuează cercetări cu autorul in stare de reținere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5582 secunde