Video VIDEO / Un profesor lovește un elev CU SCAUNUL. Poliția a deschis anchetă

538
VIDEO / Un profesor lovește un elev CU SCAUNUL. Poliția a deschis anchetă - video3-1544279148.jpg

Articole recomandate

Poliția s-a autosesizat după apariția unor imagini în care un profesor de la o școală din Ploiești lovește un elev cu scaunul.


Mama copilului agresat, elev al școlii Ioan Grigorescu, din cartierul ploieștean Dorobanțul, a povestit că marți, la ora de Biologie, profesorul s-ar fi enervat din cauza comentariilor unui elev și i-a agresat fiul, crezând că el este cel care a comentat, potrivit Observatorului Prahovean, preluat de News.ro.


Elevul agresat i-ar fi cerut profesorului să se dea la o parte din fața tablei, pentru a vedea ce scrie, iar un alt elev i s-ar fi adresat colegului, spunându-i ironic, "să se dea cu capul de tablă (n.r. - profesorul)". Acesta a auzit și, nervos, a pus mâna pe scaun și l-a alergat pe cel care i-a cerut să se dea din dreptul tablei, crezând că acesta a fost și cel necuviincios.


O colegă a copiilor a înregistrat întreaga scenă, iar înregistrarea a ajuns în posesia mamei elevului agresat.


Aceasta susține și că directoarea școlii ar fi aflat încă de miercuri, cerându-le elevilor să șteargă imaginile, sub amenințarea aplicării unei "amenzi", nedorind ca imaginea școlii să fie afectată.


Nici elevul agresat nu povestise acasă întâmplarea, însă mama sa a fost chemată la școală, vineri, de către diriginte, pentru a i se comunica faptul că fiul ei va avea nota scăzută la purtare, context în care a aflat varianta fiului său asupra celor întâmplate.


Conform femeii, băiatul prezenta urme vizibile de zgârieturi de pe ceafă, scrie Observatorul Prahovean.


Profesorul de biologie este un cadru didactic pensionat, care îi ține locul titularei catedrei, aflată în concediu medical.


Elevul i-a mai povestit mamei că, la finalul incidentului, a cerut scuze, a dat mâna cu profesorul, care l-a rugat să nu mai povestească nimănui.


Mama admite că elevul are unele probleme de disciplină, dar spune că a fost în permanentă legătură cu școala și că există măsuri disciplinare legale, care pot fi aplicate în cazul elevilor, dintre acestea nefăcând parte și corecțiile fizice.


Ca urmare  apariției subiectului în presă, poliția s-a sesizat din oficiu "cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.864 secunde