VIDEO. RAZIE la punctele de colectare a FIERULUI VECHI din Constanța

de Cuget Liber Joi, 14 Noiembrie 2019 152
În perioada 13 - 14 noiembrie a.c., Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, a organizat o acțiune la nivel european, sub egida RAILPOL, ce a avut ca scop prevenirea și combaterea furturilor de metale.


În această perioadă, peste 200 de polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Ordine publică și Serviciul Rutier), însoțiți de reprezentanți ai Companiei naționale de Căi Ferate au acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura feroviară (transportul feroviar, telecomunicații, aprovizionarea cu electricitate, petrol și gaze naturale, transport și depozitare carburant, etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranților ilegali și verificarea legalității transportului/depozitării mărfurilor periculoase.


În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 75 de puncte de colectare a deșeurilor metalice și 29 de trenuri și stații de cale ferată. Totodată, au fost legitimate 465 de persoane, fiind aplicate 66 de sancțiuni contravenționale. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei