Video VIDEO / PROTEST LA AMBULANȚĂ! Ce nemulțumiri i-au scos în stradă!

477
VIDEO / PROTEST LA AMBULANȚĂ! Ce nemulțumiri i-au scos în stradă! - ambulantaspitaljudeteanurgenta3m-1591771843.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 10.00 – 12.00, la București se desfășoară un miting al angajaților de la Ambulanță, de la serviciile din întreaga țară. Oamenii susțin că au numeroase motive de nemulțumire, de la faptul că Statutul personalului de intervenție este blocat de patru ani la Camera Deputaților, până la faptul că nu au primit stimulentul de risc în lupta cu COVID 19, așa cum s-a promis. Totodată, Vali Apatrachioaiei, din cadrul Sindicatului Ambulanța, a precizat pentru "Cuget Liber" că un alt motiv este tăierea a aproximativ 20% din sporul de periculozitate. 


Având în vedere restricțiile impuse de starea de alertă, la miting participă doar liberii de sindicat din fiecare județ. De la Constanța sunt prezente două persoane. 


"Dedicăm acest PROTEST NAȚIONAL în MEMORIA eroilor noștri, care au căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19, ambulanțier STUPIUC CRISTIAN, în vârstă de 52 de ani, și ambulanțier IRIMESCU IOAN, în vârstă de 61 de ani, angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, și a celor 160 de colegi infectați cu COVID-19 în timpul misiunii", au transmis protestatarii. Sloganul acestora este: "Ne-am săturat de indiferență!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3663 secunde