Video VIDEO / Primele imagini cu încătușarea lui Ilie Năstase. Fostul tenismen, tras afară din mașină și culcat pe asfalt!

7072
VIDEO / Primele imagini cu încătușarea lui Ilie Năstase. Fostul tenismen, tras afară din mașină și culcat pe asfalt! - ilie-1527321910.jpg
Ilie Năstase a fost luat pe sus de polițiști, după ce a fost oprit în trafic și aceștia au presupus că fostul mare tenismen ar fi consumat băuturi alcoolice. Antena3 a prezentat vineri imagini cu Ilie Năstase scos din mașină de oamenii legii și încătușat. ()


Năstase opune rezistență, dar este dovedit în cele din urmă și culcat pe asfalt, după care i se pun cătușele.


Avocatul lui Ilie Năstase, Eliza Ene Corbeanu, susține că medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicală prin care a constatat că a suferit leziuni la spate și la încheieturile mâinilor.

"Un om de 72 de ani extrem de epuizat și fizic și psihic, care tocmai venise de la spitalul de urgență unde fusese examninat de către un medic de gardă care i-a eliberat și o scrisoare medicală care constată că a suferit mai multe leziuni în zona spatelui și a încheieturilor mâinii. A fost încătușat. Spune că nu s-a opus niciodată arestării. Judecând după leziunile pe care le prezintă la acest moment, vorbind ca un nespecialist, arată ca o luptă corp la corp între un om în vârtsă de 72 de ani și un grup de mai mulți agenți ai poliției rutiere", a declarat, la Antena 3, Eliza Ene Corbeanu, avocatul lui Ilie Năstase.

Apărătorul fostului tenismen susține că în conferința de presă polițiștii au devoalat informații secrete din dosar, precizând că la acest moment Ilie Năstase nu este suspect.

"Nu i s-a explicat, a crezut că prelevarea de probe reprezintă acel etilostest. Nu a înțeles ce presupune aceasta prelevare, în sensul că trebuia să-i ia sânge, nu s-a pus problema să refuze. (..) Domnul Ilie Năstase a avut reprezentarea faptului că poate conduce acel scuter cu permisul eliberat de autoritățile din Monaco", a spus avocatul.

"De ce astăzi poliția era pe urmele lui Ilie Năstase? Domnia sa a fost la spital și au apărut trei echipaje de poliție. Aș vrea și eu să ne explice Poliția Română de ce astăzi era pe urmele lui Ilie Năstase, că până la urmă era un caz ca oricare altul", a mai spus apărătorul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9823 secunde