Video VIDEO. Primele explicații ale tinerei mame care și-a abandonat ambii copii, pe stradă, în ger

586
VIDEO. Primele explicații ale tinerei mame care și-a abandonat ambii copii, pe stradă, în ger - untitled-1544617756.jpg
Răsturnare de situație în cazul mamei care și-a abandonat copiii în fața spitalului din Alexandria. Tânăra din Iași vine cu o explicație halucinantă pentru gestul său.


Într-un interviu acordat postului local de televiziune Media Sud TV, Lenuța Călin, tânăra de 24 de ani din Iași acuzată că și-a abandonat cei doi băieței, unul de 8 luni și celălalt de un an și 8 luni, spune că de fapt a fost obligată să facă asta.


Până la acest moment, se știe că Lenuța Călin a venit în Teleorman după un bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Însă, la scurt timp, femeii i s-a cerut să plece, iar ea a ajuns în casa unui alt bărbat cunoscut pe Facebook, care avea și el un copilaș.

Tânărul din comuna Purani, comuna Vitănești, a povestit polițiștilor că a luat-o acasă la el pe Lenuța, oferindu-i acesteia un trai liniștit.


Însă, se pare că Lenuța a cunoscut un alt bărbat pe rețelele de socializare și ar fi plecat să-l întâlnească, abandonându-și copiii în fața Spitalului din Alexandria.

"Mi-a pus cuțitul la gât"


Acum, femeia a povestit, pentru mediasudtv.ro, că un bărbat și o femeie, cu care a luat legătura pe rețelele de socializare, ar fi obligat-o să-și abandoneze copiii. Fata susține că, după trei zile de discuții cu aceștia pe Facebook, și-a luat copiii și a mers să-i întâlnească pe cei doi, care i-ar fi promis că pot să aibă grijă de copii.

Ajunși la Alexandria, indivizii ar fi vrut să ducă băieții la centrul de plasament din oraș, dar pentru că era închis, i-ar fi cerut mamei să-i abandoneze în fața spitalului.

Lenuța Călin susține chiar că ar fi fost amenințată cu cuțitul înainte de a-i lăsa pe cei doi la poarta spitalului, scrie observator.tv



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0811 secunde