Video VIDEO / Polițiștii locali acuzați că pun abuziv ,,caracatița'' au dat de probleme

1066
4
VIDEO / Polițiștii locali acuzați că pun abuziv ,,caracatița'' au dat de probleme - valerdorneanu-1321970635.jpg
Adjunctul Avocatului Poporului, prof. univ. dr. Valer Dorneanu, a venit, astăzi, special la Constanța pentru a se implica în cazul scandalului dintre polițiștii locali și un manager de restaurant din centrul Constanței, izbucnit în urmă cu câteva zile din cauza montării unei "caracatițe".

Trei polițiști locali și altul în civil au fost filmați atunci în timp ce îi puneau cătușele la mâini unui tânăr, sub pretextul că ar fi vociferat și a încercat să lovească un polițist.

Valer Dorneanu a declarat că vrea să cerceteze dacă este vorba de un fenomen cu privire la astfel de atitudini ale polițiștilor locali și dacă este cumva vorba de un abuz.

Prin urmare, pentru a se lămuri cu privire la acest incident, astăzi, Valer Dorneanu a stat de vorbă cu reprezentanții restaurantului în dreptul căruia s-a întâmplat incidentul, dar și cu șeful Poliției Locale, Daniel Bratu. Mai multe amănunte în ziarul Cuget Liber de mâine.

Comentează știrea

vtr
22 noiembrie 2011
nici o noutate

pentru cei din constanta nu este nici o noutate asta este noua modalitate de a lua spaga.sotul meu e strain si i-au pus caracatita pe motiv ca nu se poate parca in acea zona cum el nu intelegea nimic m-a sunat.Ajunsa la fata locului am constatat ca nu exista nici un indicator dar vroiau bani pt dezblocare.Cand am cerut dovada cu adresa respectiva pentru a verifica au intors-o.

dododb
22 noiembrie 2011
caracatita

Eu nu inteleg de ce nu se gaseste cineva sa faca restaurante, magazine etc. in care sa intri direct cu autoturismul. As vrea sa-l vad pe patronul ala (sau toti cei care parcheaza neregulamentar si blocheaza pe altii) parcand neregulamentar in Germania, Spania sau orice alta tara si sa aiba atitudinea asta din Romania. In Germania este elegant daca ai deranjat pe cineva in trafic suna omul la politie si pe urma nu-ti ramane decat sa te dai cocos daca te tine. La noi mai dureaza (pentru ca nu se vrea) pana se va adapta legislatia dar pana la urma ne va fi impus de U.E. sa facem ceva cu "soferii" astia de Romania plini de cai putere si de "bun simt"

Doc
23 noiembrie 2011
investitori straini

Din articolul initial si din primul comentariu observam ca este vorba de "investitori straini" care si-au deschis "mari afaceri" in Romania (in special baruri). Sunt sigur ca in tarile lor nu aveau curajul sa parcheze neregulamentar si in nici-un caz sa comenteze decizia unor organisme abilitate sa constate contraventii.

FLORIN
23 noiembrie 2011
NESIMTIRE SI AROGANTA

Sunt constantean si ca multi semeni de ai nostri ne-am lovit de aroganta politiei locale. Aeam un magazin pe str.Soveja si eram urmarit zilnic de acesti jegosi ordinari care umblau numai dupa spaga. Mi-au blocat rotile in mod abuziv de trei ori si de fiecare data spaga cate 1 mil(100 ron). Sunt niste nesimtiti ordinari, scursuri ale societatii noastre. Nu cred ca cineva are motiv sa parcheze nelegal, dar legea este de partea prostiei lor. Sunt niste pandari nenorociti. De la infiintarea lor ce lucruri bune s-au infaptuit in Constanta? care este rezultatul muncii lor?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier la Capitol
Pagina a fost generata in 0.7727 secunde