Video VIDEO / Plan Roșu de intervenție după un ACCIDENT GRAV! Circulația, blocată complet!

209
VIDEO / Plan Roșu de intervenție după un ACCIDENT GRAV! Circulația, blocată complet! - accharghita-1528118930.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Harghita au activat, astăzi, Planul Roșu de intervenție după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit în zona localității Sâncrăieni.


Planul Roșu a fost activat la ora 13.45, mai multe echipaje de Poliție, pompieri și medici deplasându-se către locul accidentului.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au anunțat că, din primele informații, sunt două victime, una decedată și una încarcerată, din autoturism.

În microbuz se aflau aproximativ 20 de persoane, care prezintă răni ușoare și sunt evaluate de către medicii sotițu la fața locului.

IGSU a anunțat că la fața locului intervin o autospecială pentru victime multiple, o ambulanță SMURD, 3 ambulante SAJ, o autospecială descarcerare grea cu spital mobil și o autospecială complexă de stingere cu modul de prim ajutor.


"În urma activării Planului Roșu au mai fost alertate înca patru echipaje de prim ajutor SMURD și elicopterul SMURD", a anunșat IGSU.

Un bilanț provizoriu al accidentului arată că un bărbat din autoturism a decedat, o femeie din mașină a fost descarcerată și este în stare gravă, iar din microbuz șase persoane au suferit diferite răni.

Deocamdată, nu există date cu privire la modul în care s-a produs accidentul, dar centrul Infotrafic anunță că circulația pe DN 12 în zona accidentului este complet blocată, transmite Digi24.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6243 secunde