VIDEO ȘOCANT / Iată care este fast-food-ul din Constanța ai cărui angajați au fost amenințați cu o sabie

1913
3
VIDEO ȘOCANT / Iată care este fast-food-ul din Constanța ai cărui angajați au fost amenințați cu o sabie - fast-1361952963.jpg

Articole de la același autor

Angajații unui fast food din Constanța au trecut prin clipe îngrozitoare, în urmă cu câteva seri, când un individ a intrat în local și i-a amenințat cu cuțitul de tăiat șaorma. 




Un filmuleț, surprins de camera de supraveghere a localului, pe 24 februarie, arată cum un bărbat intră val vârtej în local, ia cuțitul de tăiat șaorma, îi amenință cu angajați, îl lovește pe unul dintre ei și chiar aruncă cu un scaun prin local. Totul sub privirile îngrozite ale clienților și angajaților, care sunt prea înmărmuriți să reacționeze. De altfel, imaginile surprinse arată cum una dintre angajate leșină la un moment dat.

În urma difuzării materialului video, reprezentanții Poliției Constanța s-au autosesizat și, în această dimineață, au demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut evenimentul, pentru a-i stabili pe cei implicați și pentru a lua toate măsurile legale ce se impun.

Până la această oră, anchetatorii au stabilit că incidentul s-a petrecut la Istanbul Kebab, unitate aflată pe strada Mircea cel Bătrân, iar agresorul a fost identificat ca fiind un bărbat din București.



Comentează știrea

diicot si dna corupte
27 februarie 2013
mafia lui sabit danis

venit in 1990 in Romania fara un ban din Olandaunde se ocupa cu droguri si masini furate-ex 10 ct ali-audi,asociat keser fatih-returnare ilgala tva 37 milioane dolari-asociat eurobosfor eurostil-au scos in saci milioane dolari de la misr bank-contrabanda sute tone carne,mii de bludi ,orez si a ajuns sef turci-informator sri si mit-servicii turce-acum spala banii mafiei din turcia-iau terenuri fac blocuri-dau banii inapoi albiti cu valentin popoescu sef ziar lider de opinie-al lor e blocul -ternuri de la stat-mai sint bagati florin munteanu-radio sky,fost asociat petrica iordache pizza napoli-sri si diicot si dna corupte-al queda cod interceptare mesaj sri si sie-au politist bolata bagat la ankara corupt-de gem andreescu secretar stat mai

NORMALUL
27 februarie 2013
opriti l

opriti-l fratilor pe retardul asta care de cativa ani de zile umple paginile de comentarii cu exprimari aiuristice total cretinoide. Omul e in transa permanent, urmariti comentariiile lui. e dus cu pluta rau, sufera de sindrom obsesiv-compulsiv, nu se poate abtine, intra in transa cand se apuc sa scrie un comentariu. Omule mergi la psiholog ca o sa auzim de tine in ziarul asta sau altul, ca ti-ai pus streangul de gat.

MULT MAI NORMAL CA TINE SI DE O MIE DE ORI MAI SANATOS CA TINE CACATULE NR 2
17 octombrie 2015
GEORGIANA

MAFIA LUI SABIT DANIS SI TIBERIU NEMET AI UITAT SA MENTOINEZ ONANISTUL CU SARUTARI LUI CRIMINALE,SAU SABIT DANIS CARE CICA A FOST LA FACULTATE LA 70DE ANI SI SI-A PUS NOTELE PE FACEBOOK M-AM PISAT PE MINE DE RAS DNU DIICOT SI DNA CORUPTE,NORMALULE FUGI CA DA DNU MAZARE CEVA PACHETE FUGI SI ADULE ACASA,CERSATORULE!!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Focuri de armă într-un fast-food
Pagina a fost generata in 0.4871 secunde