Video VIDEO. MOMENTUL ÎN CARE UN COPIL A CĂZUT DE LA 8 METRI, DUPĂ CE S-A RUPT TIROLIANA

1104
VIDEO. MOMENTUL ÎN CARE UN COPIL A CĂZUT DE LA 8 METRI, DUPĂ CE S-A RUPT TIROLIANA - untitled-1526297731.jpg

Articole recomandate

Familia băiatului în vârstă de 10 ani care duminică a căzut de la o înălțime de opt metri, după ce s-a rupt tiroliana în Parcul Nicoale Romanescu din Craiova, a făcut publice imaginile cu incidentul. "Tiroliana era ruptă și legată cu bandă adezivă", susține tatăl copilului.

Pe imaginile trimise de familia băiatului presei se vede cum coarda care face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tirolianei s-a rupt.

Tatăl copilului îi acuză de gravă neglijență pe administratorii locului de joacă, pentru că tiroliana nu fusese reparată corespunzător.

"Tiroliana era ruptă și legată cu bandă adezivă în speranța că o să reziste. Noi am venit la locul de joacă și am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal", a spus tatăl micuțului. 


Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că băiatul a căzut după ruperea corzii care face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tiroliană, informează romanialibera.ro

"În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un copil în vârstă de 10 ani din Craiova a căzut dintr-o tiroliană amplasată în parcul Nicolae Romanescu. Din primele cercetări, a rezultat că minorul a căzut ca urmare a ruperii coardei ce face legatura între harnașamentul de siguranță și scripetele tirolianei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă urmând a fi stabilită întreaga stare de fapt", a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Potrivit martorilor, copilul era însoțit de tată și bunica sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5254 secunde