Video VIDEO INCREDIBIL / PRIMARUL, VICEPRIMARUL ȘI SECRETARUL, BĂTUȚI MĂR, CHIAR ÎN PRIMĂRIE

335
VIDEO INCREDIBIL / PRIMARUL, VICEPRIMARUL ȘI SECRETARUL, BĂTUȚI MĂR, CHIAR ÎN PRIMĂRIE - untitled-1436769360.jpg

Articole recomandate

Camerele de supraveghere ale Primăriei Miroslovești, comună situată în județul Iași, au suprins un incident grav provocat de un localnic deosebit de violent.

Evenimentele au avut loc pe data de 30 iunie, zi în care în comuna ieșeană Miroslovești a fost programată o ședință de Consiliu local. Un individ din localitate, cunoscut cu antecedente violente, a intrat în sediul Primăriei, și i-a luat la pumni și picioare pe toți șefii comunei, pornind de la secretar, continuând cu viceprimarul și terminând cu edilul-șef.

Din imaginile suprinse de camerele de supraveghere, se vede că incidentul a fost observat de câțiva martori care au rămas, însă, pe margine. Din informațiile obținute de reporterii newspascani.ro, Poliția a fost sesizată cu privire la violențe, dar a ajuns la Primărie abia după ce toată scena s-a încheiat.

După ce a intrat în biroul primarului, unde i-ar fi bătut în continuare pe edilul-șef Ion Gospodaru și pe viceprimarul Liviu Aioanei. Secretarul Dan Ciobanu, primul agresat, a reușit să scape de "runda" a doua de bătaie.

Agresorul, un localnic pe nume Vasile Croitoru, a fost, la rândul lui, bătut bine, în cele din urmă. Un consilier local mai corpolent a intervenit după câteva minute. În imagini se poate observa cum încearcă să-l calmeze pe Croitoru cu vorba bună, dar ajunge să-l lovească de câteva ori pentru a-l putea evacua din Primărie, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde