VIDEO INCREDIBIL! Polițist local, BEAT MORT în fața Gării Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 20 Septembrie 2019 1491
Constănțenii care se aflau, joi după-amiază, în jurul orei 19,00, în fața Gării Constanța, au avut parte de un … spectacol, pus în scenă de un polițist local. După ce s-a cinstit bine în bărulețul din imediata vecinătate a Autogării Sud, polițistul local a ieșit și s-a îndreptat spre gară. 


Semne clare că abia se putea ține pe picioare a fost și faptul că a căzut în genunchi în fața barului, apoi și-a continuat drumul clătinându-se. Scenele au fost filmate de mai mulți constănțeni aflați în zonă și postate apoi, pe o rețea de socializare. 
Având în vedere că o parte dintre cei care au surprins „spectacolul” au acuzat că bărbatul ar fi polițist local în municipiul Constanța, reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța au precizat pentru „Cuget Liber”:


 „Agentul din imaginile postate în mediul online nu face parte din structura Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Se pare că a fost deja identificat ca aparținând unei alte entități publice din județul Constanța”. 
Potrivit informațiilor noastre, bărbatul ar fi originar din Băneasa, a lucrat o bună perioadă în cadrul Poliției Locale Oltina, iar în prezent ar fi angajat al Poliției Locale Cobadin.

sursa video: Facebook


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei