Video VIDEO. CIRC ȘI RĂZBUNARE, LA CONSTANȚA! Căruțaș încătușat, atelajul său - făcut zob de un grup de 15 persoane

1157
VIDEO. CIRC ȘI RĂZBUNARE, LA CONSTANȚA! Căruțaș încătușat, atelajul său - făcut zob de un grup de 15 persoane - campania1519152519-1521452990.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au acționat atât din oficiu, cât si la solicitarea cetățenilor pentru combaterea încălcării normelor rutiere pe raza municipiului Constanța. Astfel, la data de 17 martie, în intervalul orar 14:00 – 22:00, polițiștii locali au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre bulevardul IC Brătianu, bulevardul Aurel Vlaicu, strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, strada Dezrobirii, strada Industrială, cartier Poarta 6, cartier CET, cartier Palazu Mare.


Pe parcursul activității, ca urmare a sesizării făcute de către un cetățean pe aplicația WhatsApp, pe trotuarul aferent intersecției Bulevardului IC Brătianu cu Strada Theodor Burada, a fost depistat un atelaj hipo. În momentul în care conducătorului vehiculului cu tracțiune animală i-au fost aduse la  cunoștintă prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice, acesta a devenit recalcitrant chemând mai multe persoane în ajutor și instigându-le la dezordine publică.


Aproximativ 15-20 de persoane au distrus atelajul pentru a nu-l preda autorităților administrației publice locale. S-a intervenit în forță, bărbatul a fost extras din rândul susținătorilor săi, încătușat și condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală. Aici i s-a aplicat o amendă în valoare totală de 2505 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale O.U.G Nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5576 secunde