Video VIDEO / Cerșetor român din Spania, umilit de un tânăr care i-a dat biscuiți umpluți cu pastă de dinți

2104
VIDEO / Cerșetor român din Spania, umilit de un tânăr care i-a dat biscuiți umpluți cu pastă de dinți - umilit-1524397731.jpg

Articole recomandate

Farsele pe YouTube sunt mai puțin amuzante și uneori îi pot afecta fizic și emoțional pe cei din jur. De la folosirea unei portavoci în apropierea "victimei", țintirea unui șobolan mort cu teaser-ul, până la simularea unui atac terorist și bășcălia de japonezi, lucrurile pot merge prea departe.


În cazul lui Kaghuna Ren, un tânăr care postează clipuri video pe YouTube, farsa a reprezentat o jignire la adresa umanității: farsorul "i-a păcălit" pe oamenii străzii să mănânce biscuiți umpluți cu pastă de dinți.

Kanghua, originar din China, locuiește acum în Barcelona, Spania, și activează pe YouTube sub numele de ReSet. Tânărul de 20 de ani are 1,2 milioane abonați și aproape 100 milioane vizualizări. Potrivit Independent, acesta s-a filmat în timp ce înlocuiește crema biscuiților cu pastă de dinți, apoi îi oferă dulciurile unui cerșetor român pe nume Gheorghe L., în vârstă de 59 de ani, alături de 20 de euro.

"Cred că am exagerat, dar priviți partea bună: Biscuiții îl vor ajuta să se spele pe dinți. Nu a mai făcut asta de când a devenit sărac", a declarat controversatul Kanghua. Victima farsei sale a avut imediat o stare de vomă și a spus că s-a temut pentru viața sa, notează realitatea.net.

Potrivit unor documente judecătorești citate de El Pais, farsorul a făcut 2.000 de euro de pe urma acestui clip umilitor, din reclama afișată. Procurorii spun că ulterior tânărul a șters materialul video și a încercat să-și mituiască victima, pentru a scăpa de acuzații.

Tânărul riscă acum până la doi ani de închisoare, fiind acuzat de "infracțiune împotriva integrității morale". Potrivit presei spaniole, Gheorghe L., victima lui Kaghuna, a fost preot timp de nouă ani în România, dar neșansa a făcut să ajungă cerșetor pe străzile Barcelonei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0038 secunde