Video VIDEO. CAZ TERIBIL LA CONSTANȚA! Filmat în timp ce incendia casa unui bărbat de 63 de ani

1003
VIDEO. CAZ TERIBIL LA CONSTANȚA! Filmat în timp ce incendia casa unui bărbat de 63 de ani - untitled-1547817041.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de distrugere, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 29 decembrie 2018, în jurul orei 14.15, bărbatul în cauză ar fi provocat distrugerea unui imobil din municipiul Constanța, prin incendiere, aparținând unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, la locuința persoanei vătămate, ușa principală de acces, precum și alte două uși ale unor anexe din locuință (bucătărie și magazie), prezintă degradări.


De asemenea, în curtea imobilului a fost descoperit un recipient din plastic gol, cu miros de combustibil tip benzină.


Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 18 ianuarie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Cercetările continuă sub aspectul infracţiunii de distrugere, conform art. 253, alin. 4, Cod Penal, fapta fiind pedepsită cu închisoarea pe o perioadă între 2 și 7 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9873 secunde