Video VIDEO. A vrut să treacă cu basculanta peste mașina Poliției Locale

1449
VIDEO. A vrut să treacă cu basculanta peste mașina Poliției Locale - basculanta-1531747757.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, astăzi, aflându-se în exercitarea atributiilor de serviciu, a observat faptul că un conducător auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran din apropiere.


După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducatorului auto să prezinte actul de identitate .
Acesta a refuzat și a părăsit zona, punându-l în pericol pe polițistul local, cât și autospeciala institutiei.
În continuare, s-a procedat la interceptarea acestuia în trafic de către un echipaj al structurii de circulatie din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța întrucât rula pe drumul public într-o zonă, cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată.


"S-a făcut semnal de oprire în trafic în conformitate cu prevederile art.7, lit.a din Legea nr.155/2010, a poliției locale, a fost legitimat și i s-a stabilit identitatea, după care s-au luat măsuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei faptele arătate. De asemenea, conducătorului autoutilitarei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii legali. Pe această cale, reamintim persoanelor fizice/juridice obligația legală de a depozita deșeurile numai în locuri special amenajate, în caz contrar, riscând să răspundă contravențional", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7583 secunde