Viceprimarul din Tuzla, reținut de DNA pentru șantaj

495
1
Viceprimarul din Tuzla, reținut de DNA pentru șantaj - dna-1442333603.jpg
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au reținut, aseară, pe Rașit Taner, viceprimarul comunei Tuzla, pentru infracțiunea de șantaj. În același dosar, alături de viceprimar este cercetat și un alt individ, Ștefan Radu, administratorul unei socități comerciale. 


Potrivit procurorilor anticorupție,  "în perioada 16.08.2015 – 08.09.2015, inculpații Reșit Taner și Radu Ștefan, pentru a obține de la administratorul unei societăți comerciale suma de 48.000 euro, au exercitat asupra acestuia din urmă, acte de constrângere constând în amenințări cu fapte păgubitoare, respectiv: alungarea clienților, împiedicarea accesului în spațiul comercial și a utilizării acestuia prin schimbarea încuietorilor și sechestrarea bunurilor aparținând firmei respective.
Mai mult, în același context, la data de 08 septembrie 2015, inculpatul Radu Ștefan, în prezența celuilalt inculpat, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei respective."


Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și o să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Cosmin
15 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Cine se va afla la comanda DNA Constanța
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Șeful ANAF, audiat la DNA
Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Foști miniștri, acuzați de corupție
Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Economie : Economia de pradă
Pagina a fost generata in 1.686 secunde