Veteranii teatrelor de operații au intrat în cantonament!

260
Veteranii teatrelor de operații au intrat în cantonament! - veteranii-1487179186.jpg
Prezentarea lotului extins al echipei care va reprezenta România la Jocurile Invictus Toronto 2017 a avut loc ieri, începând cu ora 14.30, în prezența ministrului apărării naționale, Gabriel-Beniamin Leș și a șefului Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă. 


Cu această ocazie, cei 33 de sportivi selecționați pentru primul cantonament de pregătire, care se va desfășura în perioada 15-24 ianuarie, au primit legitimațiile de sportiv al CSA Steaua București și primul set de echipament de antrenament, achiziționat cu fonduri asigurate de Asociația de caritate din Armata României "Camarazii".


Echipamentele speciale de competiție, adaptate în funcție de situația medicală a fiecărui rănit, vor fi achiziționate gradual, cu fonduri asigurate de CSA Steaua și de partenerii proiectului. Lotul sportiv se va pregăti pentru mai multe discipline spor-tive, adaptate pentru persoane cu dizabilități, respectiv: atletism, canotaj în sală (la simulator), ciclism, powerlifting, tir cu arcul, înot și volei din șezut.


În cadrul evenimentului, va fi prezentat stadiul actual al proiectului "Invictus Team România - 2017", precum și calendarul activităților ce se vor desfășura până la participarea la competiția din Canada, programată în perioada 22-30 septembrie. Proiectul "Invictus Team România - 2017" se constituie într-o ocazie unică de a demonstra societății ce înseamnă adevăratul spirit de luptător, coeziunea echipei și solidaritatea umană - valori ce definesc veteranii teatrelor de operații. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7566 secunde