Vești grozave pentru șoferi de la WAZE Romania

2707
Vești grozave pentru șoferi de la WAZE Romania - wazecar11-1563968418.jpg

Articole recomandate

WAZE a venit cu o veste grozavă pentru toți șoferii din Romania.


WAZE a trimis o notificare în care spune că au adăugat un nou set de voce, Română – Simona, care pronunță și numele străzilor, adică spune "virează la dreapta pe bulevardul Cantemir" (de exemplu), nu doar "virează la dreapta".


"WAZE Română - Simona" este foarte ușor de adăugat. Intrați în Setările Meniului, la categoria "Language", căutați Limba Română, dezactivați Română - Gabriela și activați Română - Simona.


Șoferii români care folosesc WAZE au afirmat deja pe diferite forumuri că această opțiune este foarte utilă, pentru că vocea care precizează numele străzilor te ajută să eviți să te mai uiți în ecranul telefonului, în timp ce conduci, dacă vrei să cauți numele străzilor adiacente celei pe care te afli deja cu mașina, scrie realitatea.net


Ce este WAZE


Waze este o aplicație de navigație GPS revoluționară ce se adresează utilizatorilor telefoanelor mobile inteligente (smartphone). Spre deosebire de alte aplicații de navigație, avantajul aplicației Waze este acela că te va duce la destinație pe calea cea mai rapidă, ținând cont de valorile din trafic în timp real. Waze este, cel puțin în acest moment, alternativa la TMC (Traffic Message Channel), dar cum în România nu există așa ceva, este singura aplicație care îți va furniza date din trafic în timp real, iar rutele tale vor fi optimizate în permanență în funcție de actualizările ce vin în timp real din trafic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde