Vești bune! MApN prelungește procesul de recrutare a rezerviștilor voluntari

580
Vești bune! MApN prelungește procesul de recrutare a rezerviștilor voluntari - rezervisti-1526897658.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Apărării Naționale a prelungit perioada de recrutare și selecție a rezerviștilor voluntari pentru anul 2018. Astfel, termenul limită pentru depunerea dosarelor va fi la 22 iunie, față de 8 iunie, cum era până în prezent.


Procesul de recrutare a rezerviștilor voluntari se desfășoară în baza Legii nr. 270/ 2015 privind Statutul rezerviștilor voluntari și a Normelor metodologice de aplicare a acesteia. M.Ap.N. a inițiat un proiect de lege pentru completarea respectivului act normativ, document aflat în dezbatere publică pe site-ul instituției militare, în vederea creșterii atractivității serviciului militar în calitate de rezervist voluntar.


Reamintim că, pentru înscrierea în procesul de recrutare și selecție, precum și pentru alte detalii, persoanele interesate se pot adresa centrelor militare județene sau de sector pe a căror rază își au domiciliul, unde vor fi informați cu privire la noutățile în domeniu. 


Adresele poștale și datele de contact ale centrelor sunt disponibile pe pagina de internet destinată recrutării, accesând http://recrutare.mapn.ro/index.php.


Numărul de posturi disponibile pentru rezerviștii voluntari în acest an este de peste 3.400, dintre care aproximativ 380 pentru ofițeri, 140 pentru maiștri militari, aproximativ 680 pentru subofițeri și peste 2.200 pentru gradați și soldați.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4484 secunde