VEDETĂ IMPLICATĂ ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT RUTIER!

de Cuget Liber Sâmbătă, 10 Iunie 2017 1917
Fostul prezentator Top Gear a suferit un accident înfiorător în Elveția. Richard Hammond a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter, dar se află în afara oricărui pericol.

În vârstă de 47 de ani, Richard Hammond nu este străin de accidentele de acest gen. În 2006 a fost la un pas să-și piardă viața după ce mașina pe care o conducea cu 288 mph s-a răsturnat.


De această dată, Hammond a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu o mașină de două milioane de lire sterline care a luat foc, în timpul filmărilor pentru noul show The Grand Tour.
În mod miraculos, Richard Hammond a scăpat cu viață, conștient, de această dată având doar un genunchi fracturat și alte câteva răni aparent minore, potrivit Daily Mail.

Amazon, care transmite show-ul automobilistic ”The Grand Tour”, a postat câteva imagini cu mașina distrusă de flăcări.

Accidentul s-a petrecut pe un drum închis pentru cursa Bergrennen Hemberg.

Un purtator de cuvant al show-ului Grand Tour a declarat: "Richard Hammond a fost implicat într-un accident grav pe un traseu din Elveția, într-o super mașină electrică construită în Croația, numită Rimac Concept One, în timpul filmărilor pentru The Grand Tour sezonul 2. Din fericire, nu a suferit răni grave. Richard era conștient, a vorbit și a ieșit din mașină înainte să ia foc. A fost transportat cu elicopterul la spitalul St. Gallen pentru îngrijiri. Nimeni altcineva nu se afla în mașină și dorim să le mulțumim paramedicilor pentru reacția lor promptă. Cauza accidentului este necunoscută și a fost demarată o anchetă”.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei