Varianta unui omor în cazul lui Condrea, exclusă de procurorul general

270
Procurorul general Augustin Lazăr exclude varianta unui omor în cazul acci-dentului în care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Sinuci-derea este ipoteza principală de anchetă. 


"Nu e vorba de niciun omor. Există o suspiciune că ar fi o sinucidere. Urmează a se cla-rifica după administrarea probațiunii. De ce sinucidere? Având în vedere circumstanțele, modul în care a circulat de mai multe ori pe șoseaua respectivă", a de-clarat Lazăr. 


El a precizat că procurorii îi audiază pe toți martorii identificați pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul. 


"De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul", a arătat Lazăr, potrivit digi24.ro. 


Despre cazul Hexi Pharma, procurorul general a afirmat că există persoane vătămate care au mai primit astfel de soluții diluate și se continuă investigația. 


"Sunt multe. Sunt de ordinul su-telor. Procurorul ia mereu toate mă-surile pentru a se asigura de recu-perarea prejudiciului. Din păcate, cei care comit astfel de fapte mereu comit faptele înainte ca ei (n.r. - pro-curorii) să ia măsurile. Aș vrea să se înțeleagă că procurorul nu ia măsuri arbitrare, ci când are toate probele pentru a nu leza drepturile funda-mentale ale celor cercetați", a adău-gat Lazăr.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6126 secunde