Val de furturi din centrele comerciale și supermarket-urile constănțene

387
1
Val de furturi din centrele comerciale  și supermarket-urile constănțene - valde-1494426856.jpg
În urmă cu câteva zile, polițiștii din municipiul Constanța au depistat mai multe persoane care au sustras articole vestimentare din magazine din interiorul Centrului Comercial Vivo. Alex Enache, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Amzacea, a fost prins după ce ar fi sustras din magazinul Koton, mai multe haine în valoare de 300 de lei.

De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat și o minoră, de 27 și 14 ani, din Constanța care ar fi furat pantaloni, bluze și alte articole vestimentare. Florin Cojocaru și Andreea Florentina sunt acuzați de un prejudiciu de 1.315 lei, care a fost între timp recuperat și predat părții vătămate, magazinul C&A, din complexul Vivo.

Nu în ultimul rând, polițiștii din Năvodari au prins doi tineri, de 18 ani, bănuiți de furtul mai multor produse din supermarket-ul Kaufland, din Năvodari. Florin Mic și Claudiu Toma ar fi ascuns produsele alimentare sub haine. Prejudiciul, în valoare de 84,29 lei, a fost recuperat și predat părții vătămate. Polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale în toate cazurile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Comentează știrea

maria
11 mai 2017
furt

nu e prima data când se fura de la vivo si mai grav e ca sunt niste minori,doi frati si o sora,care fura de nu stiu când de acolo si mai umbla si pe la city si Carrefour,mai ales baiatul cel mic si am inteles ca li-i s-a dat amenzi parintilor,dar tot degeaba,pt ca cel mic nu cred ca face scoala si nici fratii lui banuiesc,ca nu se actioneaza altfel si mai sunt si alti minori care fura

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8159 secunde