Urmărire cu blocaje și focuri de armă. Doi tineri reținuți după o cursă de 50 de km

285
Urmărire cu blocaje și focuri de armă. Doi tineri reținuți după o cursă de 50 de km - 62075238-1567876103.jpg

Articole recomandate

Scene șocante s-au derulat sâmbătă pe DN1C care leagă Baia Mare de Dej. În Sălaj, doi tineri au fost încătușați de oamenii legii după o urmărire de peste 50 de kilometri, în care au fost avariate mai multe mașini, una chiar a Poliției. 


Potrivit presei locale, doi tineri – aflați la bordul unui autoturism înmatriculat în Maramureș – au alimentat într-o benzinărie din Baia Mare și au demarat în trombă, spre Dej, fără a plăti. Pe raza localității Șomcuta Mare, oamenii legii au blocat drumul, suspecții au spart blocajul, au avariat o mașină de poliție și și-ai continuat cursa, relatează sportulsalajean.ro.


Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, un autoturism marca Ford. În acțiunea lor, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în direcția autoturismului.


Pe raza comunei Ileanda, tinerii au avariat alte două mașini și după mai bine de 50 de kilometri, mașina lor a fost oprită. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție iar suspecții au fost imediat încătușați.


Din câte se pare, sâmbătă în jurul prânzului o femeie domiciliată în municipiul Baia Mare a sesizat poliția că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a încredințat anterior, și-și continuă deplasarea împreună cu un prieten. Polițiștii au demarat de îndată activitățile specifice în vederea depistării autoturismului indicat.


Mașina a fost depistată pe raza orașului Șomcuta Mare. Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroșând autospeciala din dotare, polițiștii din Șomcuta Mare au pornit în urmărirea sa și au luat de îndată legătura cu polițiștii din județele limitrofe.

La ieșire din localitatea Mesteacăn, întrucât șoferul nu s-a supus somațiilor polițiștilor, au fost executate focuri de avertisment, atât în plan vertical cât și la nivelul pneurilor.

Șoferul și-a continuat deplasarea până pe raza localității Ileanda, unde din nou a ignorat semnalele polițiștilor, iar la scurt timp, pentru că nu a păstrat distanța de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită.

La volan a fost identificat un adolescent de 18 ani, care deține permis de conducere de câteva luni.

Sursa: Instagram



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Eveniment : Explozie puternică după o acumulare de gaze
Pagina a fost generata in 0.5612 secunde