Urmărire ca-n filme! Zeci de focuri de armă trase asupra unui "șofer" care a condus kilometri întregi pe jantă

467
Urmărire ca-n filme! Zeci de focuri de armă trase asupra unui
Urmărire ca-n filme de aproape o oră pe străzile Timișoarei cu zeci de focuri de armă trase de polițiști și un șofer disperat să scape de oameni legii, care a condus kilometri întregi fără roată în partea dreaptă față, scrie pressalert. 


Cu puțin timp înainte de ora 3, un echipaj de poliție a făcut semn să oprească unui Ford care avea numere de înmatriculare provizorii. Șoferul a ignorat semnalul agenților și a accelerat. Imediat, polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au solicitat întăriri. Toate mașinile de Poliție care erau pe teren au pornit pe urmele vitezomanului. Cursa nebună a continuat pe mai multe străzi din Timișoara.

Nimic nu l-a putut opri din cursă – nici somațiile, nici zecile de focuri de armă trase pe timpul urmăririi. La un moment dat, mașina șoferului fugar a rămas fără cauciucul din dreapta față și a rulat kilometri întregi doar pe jantă cu viteză ce a depășit și o sută de kilometri la oră. Mai multe gloanțe au găurit caroseria și luneta Ford-ului.

Cursa s-a oprit pe Calea Bogdăneștilor după ce a fost lovit și cauciucul din stânga față și mașina urmărită a fost acroșată de un echipaj al Poliției. Șoferul a fost scos din mașină și pus pe asfalt, unde a fost imobilizat. În urma testării a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice.

În urma verificărilor, s-a stabilit că fugarul nu avea permis de conducere și este angajat ca pizzer. A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice să se stabilească dacă a consumat droguri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5805 secunde