URMĂRIRE CA-N FILME! UN PUȘTI DE 14 ANI LE-A PUS CAPAC POLIȚIȘTILOR DE LA RUTIERĂ

1574
URMĂRIRE CA-N FILME! UN PUȘTI DE 14 ANI LE-A PUS CAPAC POLIȚIȘTILOR DE LA RUTIERĂ - politiarutiera62515100-1491804262.jpg

Articole recomandate

Mai multe echipaje de poliție au urmărit duminică seară un copil de 14 ani care furase mașina părinților și a pornit la plimbare. Aventura lui s-a terminat într-un sens giratoriu, după aproape 50 de kilometri.







Polițiștii bistrițeni au avut parte duminică seară de urmăriri demne de filmele de acțiune. Protagonistul a fost un "șofer" teribilist de doar 14 ani. Acesta a furat mașina părinților și s-a pornit la plimbare, notează Bistrițeanul. Oamenilor legii care făceau un filtru în comuna Șieu-Măgheruș li s-a părut suspectă mașina și au vrut să o oprească pentru un control. Adolescentul însă nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și drumul.

Acesta a reușit să ajungă până în Beclean, unde a întors, iar din Beclean a ajuns tocmai în Bistrița, cu trei echipaje de poliție după el. S-a oprit abia într-un sens giratoriu în care a intrat din plin. Din fericire, adolescentul nu a fost rănit în urma impactului.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal, pentru conducere fără permis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4044 secunde