Urmărire ca în filme pe străzile din Constanța. Două mașini de poliție - avariate!

292
Urmărire ca în filme pe străzile din Constanța. Două mașini de poliție - avariate! - fondurmariretrafic-1588006810.jpg

Articole de la același autor

O urmărire ca în filme a avut loc, în miez de noapte, prin mai multe cartiere ale Constanței. Mai multe echipaje de Poliție, Poliție Locală și Jandarmerie au urmărit, preț de câteva zeci de minute, atât pe străzile orașului, cât și pe câmp, mașina unor hoți. Într-un final, oamenii legii au reușit să-i prindă pe doi dintre suspecți și îi caută pe alți doi.

Constanța a răsunat, în noaptea de duminică spre luni, de sirenele mașinilor de poliție, implicate într-o cursă nebună pe străzile orașului, pentru prinderea unor hoți.

Totul a pornit cu vreun sfert de oră înainte de miezul nopții, când un echipaj de Poliție Locală a observat, în cartierul Medeea, pe strada Spiru Haret, un autoturism care rula dinspre strada Feldioarei spre strada Cumpenei, având o viteză redusă și portbagajul deschis. Pentru că li s-a părut suspect, polițiștii locali au urmărit autoturismul, care și-a continuat drumul până pe strada Valu lui Traian, unde mai mulți indivizi au coborât și au descărcat din portbagaj un utilaj de tăiat-asfaltat. În momentul în care i-au observat pe polițiștii locali, indivizii s-au urcat repede în mașină, care a demarat în trombă, iar utilajul furat a fost abandonat în stradă.

Echipajul de Poliție Locală a pornit în urmărire și a cerut sprijinul celorlalte forțe de ordine. Din acel moment, a început o cursă prin mai multe cartiere ale orașului, în urmărire fiind implicate mașini ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, ale Poliției Locale, cât și ale Jandarmeriei. Hoții au încercat să-și facă pierdută urma, circulând cu viteză atât pe străzi, pe strada Cumpenei, Strada Celulozei, Eliberării etc., iar la un moment dat, inclusiv pe câmp, prin zona industrială!

În timpul urmăririi, două autospeciale (una a IPJ Constanța, iar cealaltă a Poliției Locale) au fost avariate. Potrivit surselor noastre, cele două mașini rulau una în spatele celeilalte, iar "cursa" ajunsese pe strada Dezrobirii. La un moment dat, suspecții au văzut că din față veneau alte trei autospeciale, motiv pentru care șoferul mașinii fugare a frânat brusc. În acel moment, șoferii autospecialelor nu au reușit să frâneze suficient de repede, iar cele două mașini de poliție au intrat una în cealaltă. Avariile produse sunt însă minime și nu au fost înregistrate victime.

Imediat după momentul impactului, patru indivizi au coborât din mașina fugară și au încercat să se facă nevăzuți. Doi dintre ei au fost însă imobilizați. Unul dintre aceștia este, spun oamenii legii, cel care a condus mașina în timpul urmăririi.

"Cei doi tineri, de 18 și respectiv 22 de ani, au fost duși la sediu pentru audieri. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug-test, rezultatele fiind negative.

În continuare, polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate", ne-au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5539 secunde