Urmarea PERCHEZIȚIILOR de la PRIMĂRII și ȘCOLI: ACTE, BUNURI și MAȘINI RIDICATE!

169

Articole de la același autor

În urma celor peste 100 de percheziții desfășurate la mai multe primării și școli din întreaga țară, polițiștii au ridicat înscrisuri și bunuri care au făcut obiectul achizițiilor publice, iar mai multe autoturisme au fost indisponibilizate în vederea dispunerii unor măsuri asigurătorii. De asemenea, 13 persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, în vederea audierii. Ulterior, trei persoane au fost reținute.

Reamintim că perchezițiile au avut loc miercuri, 8 ianuarie, în județele Olt, Vâlcea, Prahova, Dâmbovița, Caraș-Severin, Călărași, Buzău, Ilfov, Brăila, Galați, Gorj, Hunedoara, Timiș, Tulcea, Cluj, Dolj, Alba, Constanța, Brașov, Argeș, Teleorman, Mehedinți, Ialomița, Arad și Giurgiu, precum și în București, la domiciliile unor persoane și la sediile unor societăți comerciale și instituții. La nivelul județului Constanța, perchezițiile au avut loc la primăriile Corbu, Cogealac, Murfatlar și Crucea.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul în dosar este de peste 2 milioane de euro, fiind investigate infracțiunile de amenințare, falsificarea de instrumente de plată, abuz în serviciu, fals intelectual, delapidare și instigare la abuz în serviciu. Din cercetări a reieșit că mai multe instituții ar fi efectuat plata pentru achiziții fictive (pentru materiale PSI și băncuțe), care nu ar fi intrat niciodată în patrimoniul lor, iar alte materiale, respectiv camere de supraveghere video pentru școli ar fi fost achiziționate la supra-preț.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6028 secunde