UPDATE. Un tânăr a intrat cu mașina în mall, după ce a înjunghiat un om! A lovit în plin oamenii aflați în parcare

2381
UPDATE. Un tânăr a intrat cu mașina în mall, după ce a înjunghiat un om! A lovit în plin oamenii aflați în parcare - masina78577800-1541937629.jpg

Articole recomandate

UPDATE 15:08: Șoferul care a intrat cu mașina într-un centrul comercial din Brăila se afla sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit polițiștilor, tânărul avea o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool în aerul expirat, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. Anchetatorii spun că agresorului urmează să fie testat pentru a se stabili dacă el a consumat droguri.




Un tânăr de 20 de ani din Brăila a fost reținut, duminică, fiind acuzat că a înjunghiat un bărbat în urma unui conflict legat de o mașină, după care a intrat cu mașina în două persoane aflate pe centura orașului și în alte două persoane care erau în parcarea unui centru comercial.

UPDATE Bilanțul victimelor din Brăila a ajuns la zece, potrivit unor surse judiciare. Dintre cele zece victime, doi minori au fost răniți ușor. Șapte persoane au fost rănite la mall, doi pietoni pe centura municipiului Brăila, iar o persoană a fost înjunghiată anterior, scrie realitatea.net




Incident șocant, produs duminică după-amiază, în Brăila. Un tânăr care ar fi fost drogat ar fi înjunghiat o persoană și apoi ar fi furat o mașină. Într-un final, tânărul a intrat cu vehiculul în plin într-un centru comercial, unde a rănit cinci persoane.




Agresiunea a început pe centura ocolitoare a Brăilei, unde suspectul în vârstă de 20 de ani ar fi înjunghiat un bărbat și apoi a furat o mașină, relatează observator.tv.

Agresorul a condus apoi pe mai multe străzi din oraș și a tamponat mai multe mașini.

Ulterior, individul a intrat în plin în ușile centrului comercial Brăila Mall, unde a lovit mai mulți oameni aflați în parcarea centrului comercial.

Un martor a surprins imagini de la locul incidentului și le-a publicat pe Facebook, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9396 secunde