UPDATE. JAF ARMAT LA O BANCĂ, ÎN PLINĂ ZI. ATACATORUL, CĂUTAT DE POLIȚIȘTI

1893
UPDATE. JAF ARMAT LA O BANCĂ, ÎN PLINĂ ZI. ATACATORUL, CĂUTAT DE POLIȚIȘTI - jaf7-1467711841.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Potrivit site-ului stiripesurse.ro, din primele informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit în scurt timp. Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Pe momentul jafului, bărbatul i-ar fi ținut și ostatici pe angajații băncii. Suma pe care ar fi luat-o se pare că era una importantă.


XXX


Un bărbat înarmat cu un pistol a pătruns, de dimineață, în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița și a amenințat o casieră, convingând-o astfel să îi înmâneze o sumă de bani. 


În unitatea bancară se mai aflau și alți angajați. Bărbatul a cerut casierei să îi dea banii din seif, însă nu se cunoaște până la această oră prejudiciul creat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Alexandra Vereșezan, incidentul a fost sesizat în jurul orei 10,30.

Bărbatul a reușit să fugă, însă polițiștii sunt pe urmele acestuia și încearcă să îl identifice cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Eveniment : JAF ARMAT la o sucursală a unei bănci
Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat la o bancă din Constanța
Pagina a fost generata in 0.5306 secunde