UPDATE. EVACUARE în centrul Constanței! Zeci de locatari ilegali, printre care și copii, scoși în stradă!

2821
UPDATE. EVACUARE în centrul Constanței! Zeci de locatari ilegali, printre care și copii, scoși în stradă! - untitled-1574155955.jpg

Articole de la același autor

UPDATE  - Autoritățile aflate la fața locului au stabilit că o bună parte dintre persoanele care locuiau la adresa respectivă aveau deja variante unde să se mute; o parte primiseră deja repartiție în Cartierul Social "Henri Coandă", iar altele își găsiseră locuințe cu chirie. 
Totodată, la locuință a fost găsită o mamă cu mai mulți copii, dar aceasta a afirmat că i-a fost repartizată o locuință în "Henri Coandă", dar se afla în vizită la concubin, împreună cu copiii.

Astfel că, în final, evacuarea a vizat doar cinci persoane adulte, care urmau de asemenea să se mute în cartierul social.





Desfășurare de forțe, în această dimineață, în centrul municipiului Constanța, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Mercur, unde a fost evacuat un imobil. Din primele informații, proprietarul clădirii se străduiește de mai bine de zece ani să elibereze imobilul, dar s-a lovit în permanență de refuzul locatarilor. Anul trecut, în urma unei acțiuni a Poliției Locale Constanța, se stabilise că la adresa respectivă locuiau nu mai puțin de 24 de persoane, dintre care 13 copii, înghesuiți în niște cămăruțe. 


În această dimineață, la fața locului a ajuns executorul judecătoresc, însoțit de jandarmi, dar și de polițiștii locali, pentru a pune în execuție decizia de executare. Mai multe persoane au fost scoase în stradă, printre care mai mulți copii, laolaltă cu bunurile pe care le dețin. 


La fața locului se află și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială, dar și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Locatarii urmează să fie duși în Campusul Social "Henri Coandă". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8935 secunde