UPDATE / CURSĂ NEBUNĂ pe străzile din Constanța. PIETONII ÎNGROZIȚI. Șoferița, dusă la examinare psihică

12096
4

Articole recomandate

UPDATE / Potrivit oamenilor legii, femeia nu consumase băuturi alcoolice și a refuzat examenul toxicologic, urmând ca ea să fie dusă pentru a fi evaluată psihiatric.




Panică pe străzile din Constanța. 


O șoferiță cu un autoturism Toyota Yaris cu numere de București a îngrozit șoferii și pietonii din zona Capitol - Bulevardul Mamaia - strada Ion Rațiu, după ce a trecut pe culoarea roșie a multor semafoare, la un pas să provoace o tragedie.


Șoferii au observat comportamentul nefiresc al femeii și traiectoria haotică a mașinii și au încercat să o oprească la intersecția străzii Ion Rațiu cu Mamaia și să o coboare din mașină. Nu au reușit să o dea jos, aceasta a făcut o manevră în marșarier, a lovit unul dintre autoturisme și a plecat mai departe circulând la fel de haotic, trecând milimetri pe lângă pietoni.


Cursa nebunească a continuat înapoi în intersecția de la Capitol, apoi din nou pe bulevardul Mamaia, după care pe strada Timișana, unde a și lovit un Logan parcat. 


În tot acest timp, șoferii care au încercat să o oprească au anunțat poliția și abia pe strada Timișana, după impactul cu Loganul, aceasta a putut fi oprită și ținută pe loc până la apariția echipajului de poliție.


Șoferița a fost preluată de unul dintre agenți și dusă la Serviciul Rutier, un altul luând mașina acesteia avariată.




















Comentează știrea

Samyra Khalaf
27 iunie 2017
Logan

Loganul,adica eu,nu era parcat. Eram la semafor la Ion Ratiu,asteptam sa se face verde. In spatele meu a venit Toyota urmarita se alte masini care au incercat sa o blocheze. Eu nu stiam ce se intampla. La un moment dat,dorind sa scape,a luat-o pe trotuar prin dreapta mea. Intre tilmp s-a facut verde si eu am innaintat,iar ea in spatele meu. S-a facut rosu iar,eram prima masina la semafor si ea in spatele meu. Am vazut-o ca venea cu viteza si de teama sa nu ma loveasca am facut dreapta iesind in bulevardul Mamaia. Ea a venit dupa mine. Am incercat sa o pierd printre masini,a venit dupa mine. Apoi am facut a doua la dreapta dupa Ion Ratiu,ea dupa mine. Am continuat drumul pana in capat si in capat am facut iar dreapta. Ea dupa mine: am facut iar dreapta si am intrat pe Timiseana,ea cu viteza dupa mine. M-am gandit ca daca merg in fata si ies iar in bulevard se poate agrava situatia asa ca am decis sa opresc pe dreapta. Ea a tras de volan si a intrat in mine. Am coborat din masina si am mers la ea,avea portiera blocata si dadeam cu palmele in geamul ei. Ea efectiv radea. Se uita la mine si radea. M-au luat oamenii din jur de acolo,apoi ea a plecat urmarita de alte doua masini+politie.

Ion
27 iunie 2017
Hai ba..

Hai mai taie din ele cap de oaie

Samyra
27 iunie 2017
Cap de oaie e ma-ta

Ceea ce spun eu este sustinut de ceilalti care ne urmareau,respectiv soferii avariati care au incercat sa o blocheze pe Ion Ratiu. Daca nu stii,nu comenta.

pute a kkt
28 iunie 2017
pute a kkt

1. a refuzat examenul toxicologic si a fost dusa pt a fi evaluata psihiatric din cate stiam nu ai voie sa refuzi prelevarea de probe biologice, si daca o faci este aceeasi pedeapsa ca pentru un rezultat pozitiv (alc. peste 0.8 sau droguri), adica inchisoare (fie ea si cu suspendare) 2. un politist a luat masina avariata de cand se fac favoruri de genul asta cu politisti care conduc masini avariate? trebuia facuta perchezitie si eventual luate niste probe (fotografii etc.) iar in final masina mutata pe marginea drumului sau eventual tractata de o firma, evident din buzunarul "jucausei"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2462 secunde