UPDATE / BĂTRÂNI, LOVIȚI DIN PLIN PE TRECEREA DE PIETONI. Șoferul fugar s-a predat

294
1
UPDATE / BĂTRÂNI, LOVIȚI DIN PLIN PE TRECEREA DE PIETONI. Șoferul fugar s-a predat - smurd9-1496384590.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Șoferul fugar s-a predat. Este vorba despre un bărbat de 62 care nu avea permis, iar din cercetări există indicii că el a produs accidentul. Acesta a fost reținut și este cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.




Doi bătrâni din Galați, soț și soție, au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer care a fugit de la locul accidentului. Nici măcar nu s-a oprit să vadă dacă oamenii mai sunt în viață. 


Victimele au fost duse de urgență la spital cu multiple fracturi, iar acum polițiștii îl caută pe șoferul fugar.


Cei doi soți se aflau pe trecerea de pietoni și se îndreptau spre stația de tramvai în momentul în care au fost acroșați în plin de o mașină. Șoferul a abandonat autoturismul și a fugit.


"Erau doi bătrânei întinși pe jos, bătrânul era mai tare, agravat, a declarat un martor ocular.


Cele două victime, de 69 și de 75 de ani, au suferit fracturi la coaste, la picioare și lovituri cap. Au fost duși la spital, iar acum sunt în stare stabilă. 


"În urma accidentulului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului", a declarat Iulian Matei, inspector principal Poliția Rutieră Galați.


Polițiștii au pornit vânătoarea pentru a-l prinde pe fugar. 




Comentează știrea

Georgiana
2 iunie 2017
Nu puteau fi decât moldovean

Moldovean din Galați

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7459 secunde