UPDATE / Accident rutier la orele serii! Șoferul, fost adjunct al Poliției Medgidia, era beat la volan!

1282
UPDATE / Accident rutier la orele serii! Șoferul, fost adjunct al Poliției Medgidia, era beat la volan! - acc-1582828608.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe strada Poporului din municipiul Medgidia.

Din primele informații, incidentul s-a soldat cu o victimă!

Vom reveni cu amănunte!



UPDATE 


La accidentul rutier de la Medgidia, au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță Smurd B din cadrul Detașamentului Medgidia. La momentul ajungerii la fața locului, bărbatul era ieșit din autoturism, astfel că nu a mai fost nevoie de pompieri pentru extragere. Este asistat medical la fața locului, informează reprezentanții ISU Dobrogea.


UPDATE


Conform informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Constanța, este vorba despre o tamponare, iar singurul conducător auto implicat în incident a refuzat transportul la spital. El este testat, la această oră, de polițiști, pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool înainte de a urca la volan!


UPDATE 


Șoferul implicat în accidentul de la Medgidia este un fost polițist. Din primele cercetări, era băut la volan, alcoolemia fiind 0,79 mg/l în aerul respirat.


UPDATE 


Mașina condusă de șoferul beat a avariat alte două mașini, parcate în zonă. 


UPDATE 


Incidentul a fost încadrat ca tamponare, iar pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Șoferul este un fost polițist, fost adjunct al Poliției Medgidia, apreciat de foștii colegi și localnici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2972 secunde