Un tânăr s-a ales cu dosar penal deoarece vroia să scoată din țară o mașină furată

640
Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism furat pe care un cetățean român dorea să-l scoată din țară cu scopul de a-l înmatricula în Bulgaria.
În cursul zilei de 13 iulie, în jurul orei 9,15, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au verificat pe sensul de ieșire din țară un autoturism marca BMW de culoare neagră, fără numere de înmatriculare. La volan se afla cetățeanul român Florin Tănase, de 32 de ani, din București.
În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că respectivul autoturism figura în baza de date ca fiind furat din România, din data de 9 mai 2009.
Luat la întrebări de polițiști, tânărul care se afla la volan a declarat că a cumpărat autoturismul dintr-un târg de mașini din apropierea capitalei și că dorea să-l ducă în Bulgaria pentru a-l înmatricula, în ciuda faptului că nu poseda documente de vânzare-cumpărare.
Potrivit anchetatorilor, în zona bacului de la SC Ostrovit SA, șoferul a urcat mașina pe o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetățean bulgar, cu scopul de a ajunge în țara vecină. Cu toate acestea, până la definitivarea cercetărilor, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Ostrov.
Pe de altă parte, polițiștii de frontieră constănțeni au întocmit pe numele tânărului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4725 secunde