Un tânăr fără permis a spulberat mai multe persoane de pe trotuar

312
Un tânăr fără permis a spulberat mai multe persoane de pe trotuar - accident-1596864111.jpg

Articole recomandate

Un tânăr fără permis de conducere s-a urcat la volanul unei mașini și a făcut prăpăd pe o stradă din Vaslui. Nu a mai putut stăpâni autoturismul și a spulberat un grup de persoane aflate pe trotuar.


O femeie în stare critică a fost preluată de un elicopter SMURD. Răni, mai puțin grave, au suferit și trei fete. Două dintre ele sunt acum în grijă medicilor.


Mașina a fost scăpată de sub control pe o stradă aglomerată din Vaslui. Martorii au sunat disperați la 112 și au anunțat că autoturismul a spulberat un grup de persoane care se aflau pe trotuar. Zona a fost imediat împânzită de salvatori. O femeie de 66 de ani, în stare extrem de gravă, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la o clinică din Iași.


Dr Andrei Constantin SMURD Vaslui: "Pacienta e conștientă, cooperantă. A fost prinsă intre bordura unui gard și mașina. A fost chemat elicopterul pentru că are amputație completă de gamba stânga. Cu dânsa mai erau 3 tinere, cu leziuni minore."


Două dintre fete, în vârstă de 11, respectiv 14 ani au fost duse la spital.


Între timp, polițiștii au început cercetările. Primele date arată că tânărul de la volan, care nu are permis de conducere, a ajuns pe contrasens, a lovit o bordură, apoi vehiculul a fost aruncat pe trotuar.


Individul nu consumase băuturi alcoolice, spun agenții.


Imagine ilustrativă


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8722 secunde