Un tânăr cercetat pentru crimă s-a spânzurat în penitenciar

328
Un tânăr cercetat pentru crimă s-a spânzurat în penitenciar - penitenciarulbacauinchisoare02-1558352276.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 21 de ani, care în luna februarie a fost arestat, alături de fratele lui, sub acuzația că ar fi ucis un bărbat de 71 ani din Bistrița, s-a spânzurat în Centrul de reținere și arestare preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Adrian Briciu.

Fapta s-a petrecut în cursul zilei de duminică, echipajul medical ajuns la fața locului reușind să îl resusciteze și să îl transporte la spital.

Luni dimineața, tânărul a murit la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

"S-a întâmplat ieri (duminică n.r.), în jurul orei 13,40 a fost găsit în celulă, spânzurat cu un cearceaf. În perioada aceea, colegii din celulă au fost scoși la plimbare, conform programului, de către lucrătorii din Centrul de reținere și arestare preventivă. A fost găsit de către un lucrător de la Centrul de arestare preventivă în stare de inconștiență, s-a solicitat un echipaj medical, i-a acordat primul ajutor, a fost resuscitat, în sensul că a început să aibă puls. A fost transportat la spital și noaptea trecută, în jurul orei 3,40, a decedat", a declarat Briciu.

Dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, însă, potrivit purtătorului de cuvânt, toate indiciile arată că este vorba despre o sinucidere.

Tânărul care s-a sinucis era originar din comuna Lechința și în luna februarie a fost arestat preventiv alături de fratele său în vârstă de 19 ani, fiind acuzați că ar fi omorât un bărbat de 71 de ani din Bistrița în apartamentul acestuia.

Acesta era recidivist și fusese eliberat condiționat la data de 11 septembrie 2018 din Penitenciarul Bacău, în baza unei hotărâri luate de Judecătoria Bacău, după ce primise o condamnare de 2 ani și 4 luni pentru tâlhărie calificată, rămânând neexecutate 191 de zile de închisoare.

Tânărul de 21 de ani a mai fost cercetat, când era minor, pentru furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde